FÅ HJÄLP MED SÄKERHETEN FÖR DIN WORDPRESS webbplats

Wordpress

Visst du att varje dag utsätts en typisk WordPress-installation för hackerattacker. Det är normalt robotar som utför attackerna för tusentals webbplatser med WordPress med t.ex. en viss ouppdaterad version av WordPress eller plugins som mål.

Håll WordPress säkert och uppdaterat med serviceavtal

Genom att ha rutiner för regelbundna uppdateringar av WordPress och plugins, så säkrar du att er webbplats dels hänger med i teknisk utveckling, men framförallt att webbsidan hålls säker med minimerad risk att bli hackad. Jag hjälper er med serviceavtal för WordPress och vi sätter då upp en plan för underhåll och återkommande uppdateringar. Kontakta mig för mer information eller intresse för serviceavtal.

Välj ett säkert och bra webbhotell

Sedan spelar också webbhotellet stor roll. Vissa webbhotell är enligt min erfarenhet mer drabbade av intrång än andra. Jag hjälper er även att välja och vid behov flytta er webbplats till ett bättre webbhotell.

Hör av dig om du vill prata om webbhotell.

Arbeta med säkerheten

Jag hjälper er även att installera och sätta upp en mjukvarubrandvägg och antimalware, som skyddar er webbplats och stoppar ev. misstänkt aktivitet.

Ut över detta finns en rad andra åtgärder, såsom hantering av användare och att man väljer säkra lösenord.

Kontakta mig för en genomgång av säkerheten på din WordPress-sida.

OM WORDPRESS BLIVIT HACKAT

Då krävs snabba åtgärder och rensning av din hackade WordPress-installation. Jag kan normalt hjälpa er på kort varsel att rensa och säkra upp er webbplats. Men även att vi följer upp arbetet med att säkerställa att risken för framtida intrång minskas så mycket som möjligt.

Få hjälp att rensa och säkra upp hackad WordPress-installation.