Projekt åt Assistancekaren

Mitt arbete med Assistancekåren är ett exempel på när jag arbetat som underkonsult. I detta fallet åt Cimkey som då skött kontakt med kund, samordnat arbetet och stått för systemutvecklingen.

App

Jag har varit med och utvecklat en app för ipad som används av deras personal i alla bärgningsbilar runt om i Sverige. Med denna app kan jobb hanteras, registreras och kopplas mot respektive försäkringsbolag, samt att all annan arbetsinfo kan bearbetas och kopplats till rätt databas.

Jag har har jobbat tillsammans med en systemutvecklare och min del i projekten har varit all design, samt kodning av templates (HTML5, CSS3 och javascript).

Lite kul är att när jag själv körde i diket fick jag se min app i action när Assistancekåren kom och drog upp min Volvo.

Webbsida

Jag har tidigare även producerat assistancekaren.se, en responsiv webbplats som fungerar på allt från smartphones och upp till stora skärmar. Som CMS användes Umbraco och systemutveckling stod Cimkey för.

Övrigt

Jag har även varit med och ritat användargränssnitt för en del övriga produkter från Assistancekåren inom systemadministration.