Aktuellt


Vilket är sveriges bästa webbhotell?

Jag jobbar med i princip alla vanliga svenska webbhotell såsom Oderland, Loopia, FSdata, One, Inleed, Miss hosting, ManuFrog, Binero, Crystone, Levonline m.m. Mina kunder är då främst små och medelstora företag som använder WordPress. Denna kundtyp behöver ett snabbt och stabilt vanligt webbhotellskonto optimerat för WordPress och med mycket bra databasprestanda. Sen ska det även vara hög driftsäkerhet samt hög säkerhet mot malware eller hackerattacker, samt lättförståelig kontrollpanel.

Vilket webbhotell jag rekommenderar min kunder har varierat genom åren och så kommer det säkert även vara även i framtiden. Men de senaste två åren har ett webbhotell stuckit ut och det är Oderland.

Jag gör regelbundet prestandatester på de olika webbhotellen och Oderland presterar i topp. Sedan är det även där jag också upplever bäst prestanda för just WordPress. Det ska även tilläggas att många av ovan nämnda webbhotell år efter år har en prestanda som är under all kritik, så att hitta ett bra webbhotell är långt ifrån lätt.

Sedan tillkommer det faktum att inte enda av mina kunder på Oderland ännu fått sina webbsidor hackade, vilket tyvärr är något som är allt mer vanligt idag. Utöver det är kontrollpanelen den bästa, där allt jag som webbdesigner kan önska finns och är lätt att förstå.

Precis som många andra webbhotell har man även telefonsupport i toppklass.

Även Oderlands kunder anser att detta är ett webbhotell i absoluta toppklass, vilket man ser på kundbetygen på reco eller facebook.

Beställ konto på Oderland här

Pssst, jag kan ordna en rabattkod där du slipper uppläggningsavgiften på 150kr om du hör av dig till mig först.

 

Budgetalternativ

Oderland kostar ofta aningen mer än andra webbhotell, men det är värt det! Skulle man dock ha snäv budget och är ute efter ett billigare webbhotell kan jag varmt rekommendera One.com

Prestandan på one.com är förvånansvärt bra och har så varit så länge jag arbetat med dem. Även om man inte riktigt når upp till Oderlands prestanda slår man de flesta av ovan nämna webbhotell. Nackdelen är att man inte kan ringa till dem, då all support sker via deras kunskapsdatabas och chat. Detta är ett lite enklare webbhotell, men så länge man inte har specifika önskemål på konfiguration brukar det aldrig vara några problem.

Om du använder länken nedan när du beställer ditt konto, får du dessutom 120kr i rabatt.

Beställ konto på one.com här så får du 120kr i rabatt