Webbsida med smidiga lösningar

Responsiv webbsida åt Styrud

Om projektet

Styrud fick en ny modern webbsida med fullskärmsdesign och med stort fokus på mobila användare.

Detta är en ganska stor webbplats som har många olika sidtyper för data. Genom anpassade fält för det mesta är det smidigt för Styruds marknadsförare att jobba aktivt med webbsidan för ständiga uppdateringar av nyheter, kontaktpersoner, borrmetoder, affärsområden och övrig information.

Under många års tid har jag i egenskap som underleverantör åt Reimer IT, arbetat med Styruds webbsida och det var även jag som en gång i tiden producerade föregående webbsida som man hade i nästan tio års tid! Med stor glädje jag även fick åtta mig denna nyproduktion av webbsida så många år senare.

Jag hade ganska specifika riktlinjer från en tidigare äldre grafisk profil. Denna har jag inte varit med och utformat, men jag lät mig inspireras och lyckades ta fram ett koncept som även passar ihop med tidigare trycksaker.

Webbsidan har många skräddarsydda lösningar, bl.a. en metodväljare där potentiella kunder kan fylla i data om sitt projekt och sedan få upp rätt borrmetoder samt kontaktpersoner.

  • Kund:Styrud
  • Kategori:Webbdesign
  • Taggar:design, kodning, wordpress
Startsidan för styrud.se Undersida för ledningsbyggande på styrud,se Webb baserad app för att välja rätt metod för borrning