Stilren e-handel med finess

Buxbom - e-handel med WooCommerce av erfaren webbdesigner

Om projektet

Även om mitt fokus ligger på tjänstesektorn, så åtar jag mig ibland e-handelsprojekt. I detta fallet blev det en snygg och stilren e-handelsplats som ni hittar på buxbom.se. Inriktningen är “Mode på jobbet” och “Slow fashion” med tidlösa klassiska plagg och väskor som lagerhålls länge.

Finessen med denna e-handel är att både konsument och återförsäljare kan handla på samma webbplats. Konsumenter ser konsumentpriser och betalar med Klarna, medan inloggade återförsäljare ser sina återförsäljarpriser och betalar med faktura. Respektive kundgrupp kan ha olika fraktkostnader, priser och betallösningar. Detta är en smidig lösning till företag som har ett återförsäljarnätverk, men även sneglar på möjligheten eller redan börjat att även sälja direkt till konsument.

Webbsidan bygger på WordPress och populära WooCommerce. Genom att arbeta med e-handelslösningen WooCommerce finns mycket redan klart att via plugins. På så sätt slipper man dyra utvecklingskostnader och kan utgå från färdiga betallösningar eller system för återförsäljare. Kunden har flera olika logins för olika medarbetare som i sin tur kan administrera ordrar, redigera innehåll, lägga till produkter m.m.

I detta projektet har jag fått förmånen att arbeta med en mycket duktig fotograf på Gothia Reklamfoto. Bra bilder är alltid en nyckel till bra slutresultat om du frågar mig.

Just när det gäller e-handelsprojekt är framtida support viktigt – utan bra support riskerar kunden att hamna i kläm. I detta fallet har jag gjort projektet som underkonsult åt ett IT-företag som sedan ser till att kunden får den support som önskas även när jag inte finns tillgänglig.

  • Kund:Fourtex AB
  • Kategori:Webbdesign
  • Taggar:design, e-handel, kodning, template, woocommerce, wordpress
e-handel åt buxbom.se e-handel åt buxbom.se