Ny hemsida åt Touratech Experience

Om projektet

Att arbeta med Touratech Experience är inspirerande, med bilder på sladdande motorcyklar och spännande resmål. Sedan många år tillbaka har vi ett nära samarbete där jag jobbar med webbsidor och trycksaker.

Denna webbsida sammankopplar tre tidigare verksamheter: förarutbildning, event och äventyrsresor på motorcykel. Användaren bjuds på inspirerande bilder som är vägen in till de olika presentationssidorna där kunden enkelt kan boka det den är intresserad av. Ett bokningssystem med formulär och fält anpassade för ändamålet, är integrerat i WordPress för att hanterara bokningar.

Webbsidan är bygd så att personal på Touratech Experience själva enkelt kan uppdatera innehåll via färdiga mallar, där allt automatiskt hamnar på rätt plats. Mobila enheter är i fokus där alla oavsett skärmstorlek kan ta del av webbsidan på ett optimerat sätt.

  • Kategori:Webbdesign
  • Taggar:bokningssystem, design, kodning, wordpress
Startsidan på touratechexperience.com - webbdesign av kraner.se Touratech Experience undersida för mc-resa med bokning Touratech Experience bokningssystem för Wordpress