Aktuellt


Upp till 58% rabatt på FS Data !

Genom ett samarbetsavtal kan jag just nu erbjuda rabatt på ett av Sveriges bästa webbhotell. Fyll i intresseanmälan längst ner om du är intresserad!

Under mina år som webbdesigner har jag arbetat med de flesta vanliga svenska webbhotell. Tyvärr är det många som inte håller måttet när det gäller framför allt prestanda, men även support.

Det webbhotell jag har upplevt som det med snabbast servrar och som dessutom har en bra och fri telefonsupport är FS Data. Faktum är att jag de senaste åren rekommenderat mina kunder att välja just FS Data och det var kanske på tiden att jag nu blir återförsäljare för just dem.

Om ni vill byta från befintligt webbhotell kan ni med lite kunskap göra det själva, men om man inte vill eller inte har kunskap att göra jobbet själv erbjuder även FSdata flytthjälp.

Erbjudandet

Just nu kan jag via mitt samarbetsavtal erbjuda en fantastisk rabatt, nämligen ända ner till 50kr exkl. moms / mån för priskänsliga kunder, istället för normala 149kr/mån för Webbhotellspaket FS Premium XL. Notera att jag inte kräver något i motprestation, men givetvis blir jag glad om du intresserar dig för mina tjänster som webbdesigner.

Prestandatest av svenska webbhotell

Här kan ni även se ett prestandatest som gjorts med de största svenska webbhotellen, vilket intygar min bild av att FSdata levererar prestanda i topp. Lägg där till att du har fri support, samt att webbhotellet är specialiserat på WordPress d.v.s. det vanligaste CMS (Content Management System) som finns idag och troligen även det CMS ni kommer att använda.

Intresseanmälan

Notera att jag även kan ordna rabatt för paketet FS Pro XL, vilket passar lite större webbplatser med mer trafik.

Om ni är intresserade av att få rabatt på FS Data:s webbhotell, fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar jag er!

För att aktivera rabatten vid beställningen kan ni antingen beställa själva och ange det Återförsäljar-ID ni får av mig, eller så lägger jag upp kontot åt er. Mitt återförsäljar-ID fungerar då som en slags rabattkod.