Aktuellt


Marknadsföring via Facebook

Facebook är ett bra komplement till övriga marknadsföringskanaler på internet. Jag kan hjälpa er med en snygg skräddarsydd Facebooksida till ert företag.

Er Facebooksida kan bl.a. innehålla en välkomstsida där ert budskap visas på ett inbjudande sätt. Ett delmål kan ofta vara att få så många som möjligt att gilla er och effekten av det är mer uppmärksamhet riktat åt ert företag. I er logg kan ni skriva vad som händer just nu och användarna kan där kommentera eller ställa frågor till er.

Facebooksidan är ofta en väg in till er ordinarie webbsida, så att ni på så sätt kan få fler besökare där. Det går även att mäta effekten av er Facebooksatsning på olika sätt, dels internet på Facebook och dels i ökat antal besökare till er ordinarie webbsida.

För företag som har ett CMS, såsom WordPress, kan man rent tekniskt ta fram en koordinerad lösning, där innehållet på facebooksidan uppdateras från WordPress. Det går även att göra omvänt, nämligen att visa statusuppdateringar från Facebook direkt på er ordinarie webbsida.

Via Facebook kan ni nå ut till en publik som inte alltid annars hade hittat till er ordinarie webbsida. Hör av er för till mig mer information, så kan jag berätta mer och titta på vilken lösning som skulle passa ditt företag!